SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnoge

Pisalo se je leto 1969, ko je 20. julija na Luni pristala kapsula vesoljskega plovila Apollo 11, v kateri sta bila astronavta Neil Armstrong in Buzz Aldrin.

Video posnetki pristanka in raziskovanja po Luni so takrat obkrožili svet, v teh dneh pa je splet obkrožila prav posebna verzija omenjenih video posnetkov.

Na spletu je namreč pristal izvorni video posnetek raziskovanja površja Lune, a z eno pomembno razliko. Avtor je video posnetek malce pospešil, prizori z Lune pa so ob skakanju astronavtov nasmejali mnoge.

Mnogi so na spletu zapisali, da vse skupaj izgleda kot kakšen del iz priljubljene risanke Telebajski. In res je tako!

Še vedno se odpira mnogo vprašanj o tem, če je bil polet na Luno tistega leta resnično izveden. V oči bode tudi informacija, da je NASA kmalu po poletu izvorne video posnetke izgubila. Poglejte si, kako bi izgledalo pohitreno raziskovanje površja Lune!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke