SMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predora

Sanje mnogih so, da bi si lastili kabrioleta. Razumemo jih - ni ga lepšega občutka, kot je veter v laseh med počasno vožnjo v vročih poletnih dneh.

A poleg številnih prednosti imajo kabrioleti tudi nekatere manj pozitivne. Eno izmed takih je iz prve roke občutil Ljubljančan, voznik kabrioleta.

Na Facebooku je namreč pristal video posnetek, v katerem je moč videti kabriolet vozilo BMW Z2. Prizor se v posnetku začne v predoru, nato pa se le po nekaj sekundah pokaže slabost, ki so ji priča vozniki kabrioletov.

Voznik je namreč s svojim vozilom zapeljal iz predora, nato pa mnoge voznike okoli sebe pošteno nasmejal. Zunaj je namreč lilo kot iz škafa, njegovo vozilo pa je imelo spuščeno streho.

Video posnetek je hitro obkrožil družbeno omrežje Facebook, po odzivih sodeč pa nasmejal mnoge Slovence. Poglejte si, kakšno smolo je imel voznik kabriolet vozila BMW Z2 v bližini Ljubljane!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pri taki hitrosti strehe ne smeš aktivirati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!