SMEH: Opica v zadnjico kužka vtaknila prste, nato jih je povohala

Saj ni res, pa je! Splet obkroža prizor z opico v glavni vlogi, ki se je kužka lotila na zares nenavaden način.

Ubožcu se še sanjalo ni, kakšno "presenečenje" ga čaka v družbi opice, ki je s končnim dejanjem postavila piko na i in dodobra nasmejala mnoge na spletu!

Ob koncu meseca februarja je na spletu pristal video posnetek, v katerem je lastnik kužka in opice posnel epski prizor. Le deset sekund akcije je bilo dovolj za širni smeh!

Opica se je na začetku priplazila do nič hudega slutečega kužka, nekaj časa opazovala njegov zadek, nato pa v kužka globoko vtaknila prste. Pes se je pričakovano prestrašil, opica pa je za konec še enkrat znova nasmejala vse gledalce, ko je svoje prste povohala.

Bo prizor v video posnetku nasmejal tudi tebe? No, očitno tudi tako opice pokažejo svojo naklonjenost do tistih, ki jih imajo rade...
1
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Pes si je najbrž oddahnil, ko je skontal, da so bili le prsti....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!