SMEH: Opica v zadnjico kužka vtaknila prste, nato jih je povohala

Saj ni res, pa je! Splet obkroža prizor z opico v glavni vlogi, ki se je kužka lotila na zares nenavaden način.

Ubožcu se še sanjalo ni, kakšno "presenečenje" ga čaka v družbi opice, ki je s končnim dejanjem postavila piko na i in dodobra nasmejala mnoge na spletu!

Ob koncu meseca februarja je na spletu pristal video posnetek, v katerem je lastnik kužka in opice posnel epski prizor. Le deset sekund akcije je bilo dovolj za širni smeh!

Opica se je na začetku priplazila do nič hudega slutečega kužka, nekaj časa opazovala njegov zadek, nato pa v kužka globoko vtaknila prste. Pes se je pričakovano prestrašil, opica pa je za konec še enkrat znova nasmejala vse gledalce, ko je svoje prste povohala.

Bo prizor v video posnetku nasmejal tudi tebe? No, očitno tudi tako opice pokažejo svojo naklonjenost do tistih, ki jih imajo rade...
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pes si je najbrž oddahnil, ko je skontal, da so bili le prsti....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15