SMEH: Oskrbnik v parku za živali pokazal, kako izgleda njegov trening z opicami

Kody Antle je prav posebna oseba. Že njegov oče je opravljal delo oskrbnika v parku za ogrožene živali, sam pa mu je kot malček velikokrat delal družbo.

Že od malih nog je bil Kody obkrožen z divjimi živalmi, z njimi pa razvil prav posebno prijateljsko vez, ki je nerazdružljiva!

S številnimi živalmi v rezervatu je razvil čudovito prijateljstvo, svoje delo pa objavlja tudi na Instagram profilu, kjer ima že več kot 730.000 sledilcev.


@kodyantle, Instagram
Pretekli petek je Kody na spletu objavil prav poseben video posnetek, v katerem je pokazal, kako izgleda njegovo delo z živalmi. Ker rad poskrbi tudi za svoje zdravje in telesno pripravljenost, se je s pomočjo živalskih prijateljev lotil vadbe.

Družbo so mu tokrat delale opice, video posnetek pa je hitro obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali. Poglejte si, kako se Kody Antle loti treninga ob pomoči opic, za katere skrbi v živalskem parku!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!