SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizor

Ko v zimskem času zapade sneg, nam ne preostane drugega, kot da ceste in pločnike ob našem domu očistimo.

Za takšno potezo se je odločil tudi moški v video posnetku, a je bil kmalu po tem priča prizoru, ob katerem je jezen na tla vrgel lopato.

Jeff Jolley je tri dni nazaj na svojem Youtube kanalu objavil video posnetek iz nadzorne kamere, ki je dodobra nasmejal mnoge širom sveta. Jeff je v roke najprej vzel lopato za kidanje snega in se lotil čiščenja pločnika in dostopa do svoje hiše, a je njegovo delo šlo kmalu v pozabo.

Razjezil ga je namreč voznik tovornjaka, ki je plužil sneg ob robu cestišča!

Ves trud, ki ga je vložil v čiščenje pločnika, je bil tokrat zaman, celotno prigodo pa je posnela nadzorna kamera. Jeffu tudi mi ob nesrečnem prizoru izrekamo sožalje!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Pri nas na Hajdini je še huje. Vsako leto snega vrže enkrat za celi mesec. Seveda je takrat na vrsti čiščenje. Vsi smo že nekako modernizirani, le župnik še ga meče na roko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!