SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizor

Ko v zimskem času zapade sneg, nam ne preostane drugega, kot da ceste in pločnike ob našem domu očistimo.

Za takšno potezo se je odločil tudi moški v video posnetku, a je bil kmalu po tem priča prizoru, ob katerem je jezen na tla vrgel lopato.

Jeff Jolley je tri dni nazaj na svojem Youtube kanalu objavil video posnetek iz nadzorne kamere, ki je dodobra nasmejal mnoge širom sveta. Jeff je v roke najprej vzel lopato za kidanje snega in se lotil čiščenja pločnika in dostopa do svoje hiše, a je njegovo delo šlo kmalu v pozabo.

Razjezil ga je namreč voznik tovornjaka, ki je plužil sneg ob robu cestišča!

Ves trud, ki ga je vložil v čiščenje pločnika, je bil tokrat zaman, celotno prigodo pa je posnela nadzorna kamera. Jeffu tudi mi ob nesrečnem prizoru izrekamo sožalje!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pri nas na Hajdini je še huje. Vsako leto snega vrže enkrat za celi mesec. Seveda je takrat na vrsti čiščenje. Vsi smo že nekako modernizirani, le župnik še ga meče na roko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!