SMEH: Pogrizel ji je šminke in ličila: Takšen je bil odziv kužka!

Dva tedna nazaj je na družbenem omrežju Facebook pristal video posnetek, ki je v trenutku postal spletna uspešnica. Danes je presegel 10 milijonov ogledov, v tem času pa nabral okoli 35.000 všečkov in več kot 250.000 delitev naprej.

Krivdo za to nosi kuža, ki je svoji lastnici povzročil nemalo sivih las!

Lastnica je posnela svojega kužka po tem, ko je na svoji postelji naletela na pravo razdejanje. Šminka je bila zgrizena, ostala ličila pa dodobra uničena.

Le kdo je bil krivec za omenjeno dejanje?

Četudi si lastnica lasti več psov, je hitro našla kužka, ki je bil odgovoren za razdejanje. Ko boste videli njegovo reakcijo, se boste ob prizoru zagotovo tudi sami iz srca nasmejali!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lukavac, kako nedolžno faco je naredil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo