SMEH: Pojesti je želel tarantelo! Njegova reakcija te nasmeji do solz...

Če si tudi sami želite dozo smeha, potem ste se znašli na pravem mestu. V preteklem aprilu je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem se je fant lotil strašnega izziva.

Pojesti je moral tarantelo, a kaj, ko se fant pajkov na smrt boji...

Brandon Farris je na svojem Youtube kanalu objavil video posnetek iz avtomobila, ko se je lotil prav posebnega izziva. Pojesti je moral vnaprej pripravljeno tarantelo.

To je zagotovo eden izmed izzivov, ob katerem bi tudi nam srce padlo v hlače.

Brandon je svojo potezo opisal kot nekaj najbolj strašnega in neumnega, kar je storil v življenju. Na "pojedino" se je pripravljal dobre tri minute, s svojimi reakcijami pa nasmejal ves splet.

Do danes si je njegov video posnetek ogledalo že več kot 2 milijona ljudi. Poglejte si, kako se je lotil strašljivega izziva s posušeno tarantelo!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ziher je pajek bil iz čokolade...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!