SMEH: Pojesti je želel tarantelo! Njegova reakcija te nasmeji do solz...

Če si tudi sami želite dozo smeha, potem ste se znašli na pravem mestu. V preteklem aprilu je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem se je fant lotil strašnega izziva.

Pojesti je moral tarantelo, a kaj, ko se fant pajkov na smrt boji...

Brandon Farris je na svojem Youtube kanalu objavil video posnetek iz avtomobila, ko se je lotil prav posebnega izziva. Pojesti je moral vnaprej pripravljeno tarantelo.

To je zagotovo eden izmed izzivov, ob katerem bi tudi nam srce padlo v hlače.

Brandon je svojo potezo opisal kot nekaj najbolj strašnega in neumnega, kar je storil v življenju. Na "pojedino" se je pripravljal dobre tri minute, s svojimi reakcijami pa nasmejal ves splet.

Do danes si je njegov video posnetek ogledalo že več kot 2 milijona ljudi. Poglejte si, kako se je lotil strašljivega izziva s posušeno tarantelo!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Ziher je pajek bil iz čokolade...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!