SMEH: Posnetek iz Bosne senzacija na spletu! Tako sta gosta pila cedevito...

Te dni je mnoge širom Balkana nasmejal prav poseben video posnetek, ki je nastal v kraju Šekovići v Bosni in Hercegovini. Dva izmed gostov sta v lokalu po odzivu sodeč prvič poizkusila cedevito, ki je bila zapakirana v vrečki.

Žal pa moška nista vedela, kako se cedevito v resnici pije...

Cedevita je zelo priljubljena pijača širom vseh držav nekdanje Jugoslavije, vsak izmed nas pa zagotovo ve, da je cedevito potrebno zmešati v vodi. Nekaj podobnega sta vedela tudi moška v video posnetku, a kaj, ko sta se pitja cedevite lotila tako, kot bi se lotila pitja čaja.


@Dropingbones, Twitter
Vrečko, v kateri je bila zapakirana cedevita, sta zgolj namočila v vodi, nato pa prvič v življenju poizkusila okusno pijačo...

Video posnetek je na spletu hitro postal uspešnica, mnoge pa je nasmejala reakcija obeh gostov v tamkajšnjem lokalu. Čudila sta se, da njuna pijača nima nobenega okusa, avtor video posnetka pa ju je zbodel z besedami: "Noče se zmešati, kaj?" Na koncu so se vsi skupaj strinjali, da bi po vsej verjetnosti vrečke morali dati v toplejšo vodo.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
To so strici iz najboljših vicov...
1
Roman M
Pred 11 tedni
O bosna rosna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet