SMEH: Posnetek iz Bosne senzacija na spletu! Tako sta gosta pila cedevito...

Te dni je mnoge širom Balkana nasmejal prav poseben video posnetek, ki je nastal v kraju Šekovići v Bosni in Hercegovini. Dva izmed gostov sta v lokalu po odzivu sodeč prvič poizkusila cedevito, ki je bila zapakirana v vrečki.

Žal pa moška nista vedela, kako se cedevito v resnici pije...

Cedevita je zelo priljubljena pijača širom vseh držav nekdanje Jugoslavije, vsak izmed nas pa zagotovo ve, da je cedevito potrebno zmešati v vodi. Nekaj podobnega sta vedela tudi moška v video posnetku, a kaj, ko sta se pitja cedevite lotila tako, kot bi se lotila pitja čaja.


@Dropingbones, Twitter
Vrečko, v kateri je bila zapakirana cedevita, sta zgolj namočila v vodi, nato pa prvič v življenju poizkusila okusno pijačo...

Video posnetek je na spletu hitro postal uspešnica, mnoge pa je nasmejala reakcija obeh gostov v tamkajšnjem lokalu. Čudila sta se, da njuna pijača nima nobenega okusa, avtor video posnetka pa ju je zbodel z besedami: "Noče se zmešati, kaj?" Na koncu so se vsi skupaj strinjali, da bi po vsej verjetnosti vrečke morali dati v toplejšo vodo.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
To so strici iz najboljših vicov...
1
Roman M
Pred 2 tedni
O bosna rosna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca