SMEH: Posnetek iz Bosne senzacija na spletu, to se je dogajalo na smučišču

Iz Bosne in Hercegovine prihaja posrečen video posnetek iz šole smučanja, v katerem je vso pozornost ukradel mali smučar Suad skupaj s svojim inštruktorjem smučanja.

Video posnetek je obnorel splet in s smehom prevzel številne države na Balkanu ter v okolici.

Iz neznane lokacije v Bosni in Hercegovini prihaja posnetek učitelja smučanja, ki je med spustom posnel svojega učenca z imenom Suad. Učitelj je Suadu pravil, kaj mora početi s smučkami in kaj z glavo, video posnetek pa dodobra začini pristen balkanski način govora.

Vrhunec se zgodi tik ob koncu video posnetka, ko nespretni smučar ne zdela levega zavoja in drsi naravnost proti bližnjem gozdu, učitelj pa ga takrat opozori z besedami: "Ne tja, tam je medo!"

Širom Balkana je video posnetek poskrbel za pravo dozo smeha, učitelj Dino Ramčilović pa je za medije dejal, da si ni mislil, da bo video posnetek postal hit na spletu. Dodal je še, da s Suadom nista imela nobenih priprav, vse pa je bilo popolnoma spontano in posneto s prve.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?