SMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...

George je mačka iz Nove Zelandije, ki živi v bližini sosedov, ki si lastijo tri papige. Vse skupaj se sicer sliši kot recept za katastrofo, a ptice so vedno na varnem in ločene od Georga.

Velikokrat se tako opazujejo zgolj skozi steklo, na spletu pa je te dni pristal prav poseben prizor.

Lastnica papige Oscar je na med prijatelje delila video posnetek, v katerem je moč videti omenjeno ptico, ki skozi okno opazuje sosedove mucke. Dve leti star papagaj se je z mucko namreč igral skrivalnice, s svojim podvigom pa navdušil mnoge ljubitelje živali.


ViralHog, Facebook
"Peekaboo," so bile besede, ki jih je v video posnetku v bližini mucka izrekel papagaj, nato se mu je ptica v naslednjem trenutku skrila pod okno.

Povečajte glasnost in uživajte ob zabavnem prizoru, ko si je papagaj Oscar s svojo potezo privoščil sosedovega Georga. Bo video posnetek tudi vas spravil v dobro voljo? Delimo ga še naprej med prijatelje...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Po mucovem repu se vidi, da je jezen kak kača...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!