SMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...

George je mačka iz Nove Zelandije, ki živi v bližini sosedov, ki si lastijo tri papige. Vse skupaj se sicer sliši kot recept za katastrofo, a ptice so vedno na varnem in ločene od Georga.

Velikokrat se tako opazujejo zgolj skozi steklo, na spletu pa je te dni pristal prav poseben prizor.

Lastnica papige Oscar je na med prijatelje delila video posnetek, v katerem je moč videti omenjeno ptico, ki skozi okno opazuje sosedove mucke. Dve leti star papagaj se je z mucko namreč igral skrivalnice, s svojim podvigom pa navdušil mnoge ljubitelje živali.


ViralHog, Facebook
"Peekaboo," so bile besede, ki jih je v video posnetku v bližini mucka izrekel papagaj, nato se mu je ptica v naslednjem trenutku skrila pod okno.

Povečajte glasnost in uživajte ob zabavnem prizoru, ko si je papagaj Oscar s svojo potezo privoščil sosedovega Georga. Bo video posnetek tudi vas spravil v dobro voljo? Delimo ga še naprej med prijatelje...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Po mucovem repu se vidi, da je jezen kak kača...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...