SMEH: Posnetek razkriva, kaj se je v resnici dogajalo na tekmi proti Srbiji

Slovenija se še vedno veseli uspeha na evropskem prvenstvu v odbojki, na katerem so naši športni junaki osvojili drugo mesto in s tem srebrno kolajno.

V velikem finalu v Parizu so morali premoč priznati razigranim Srbom, ki so naslov evropskih prvakov slavili z rezultatom 3:1.

Ob osvojenem naslovu evropskih podprvakov so pri Hitradio Antena pripravili simpatično parodijo, pri kateri so utrinke s finalne tekme priredili na svoj značilen humorističen način.


HitRadio Antena, Youtube
Na začetku so si privoščili kužka Slasha, govor igralcev na parketu pa obenem priredili po svoje. Kmalu zatem je tekla dolga debata o hrani, s svojim posebnim navijanjem pa tudi tokrat v sinhronizaciji ni manjkal slovenski predsednik Borut Pahor.

"Ujeli smo, kaj se je res dogajalo med finalom s Srbijo," so ob posnetku sarkastično pripisali avtorji sinhronizacije, v nadaljevanju pa fantom čestitali za osvojeno srebrno medaljo.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi, vam pa ob ogledu zabavne sinhronizacije želimo obilico smeha in dobre volje. Delimo naprej še med prijatelje - smeh je pol zdravja!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Madona, kako je Lea lepa..., no, back vokalistki pa prav tako!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!