SMEH: Povedala mu je, da bosta dobila trojčke! Poglejte si, kako se je odzval...

Stephanie Valas je na spletu delila video posnetek, ki je hitro prevzel mnoge. V njem je namreč posnela prizor, ko je svojemu možu pokazala fotografije ultrazvoka, na katerih so bili njuni trije dojenčki.

Mama dveh otrok je svojega moža presenetila kar v službi, ta pa je s svojo reakcijo poskrbel za veliko navdušenja!

Stephanie, ki ima z možem že dva otroka, je na skrivaj posnela njegovo reakcijo, ko mu je s tremi ločenimi fotografijami ultrazvoka hotela sporočiti, da pričakujeta trojčke.

Njenemu možu se sprva ni niti sanjalo, zakaj v rokah drži toliko fotografij, zato mu je Stephanie objasnila."To je fotografija otroka A, to je fotografija otroka B, to pa fotografija otroka C," mu je dejala Stephanie. Možu še vedno ni bilo jasno, nato pa se mu je končno posvetilo.

"Bova imela tri otroke? A si resna?" je navdušeno dejal mož.

Ko boste videli ta simpatični video posnetek in še bolj simpatično reakcijo moža, boste tudi sami veseli za naraščaj v tako prijetni družini. Poglejte si reakcijo moža, ko mu je Stephanie v roke ponudila tri fotografije ultrazvoka, na katerih so bili trije različni dojenčki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb