SMEH: Povedala mu je, da bosta dobila trojčke! Poglejte si, kako se je odzval...

Stephanie Valas je na spletu delila video posnetek, ki je hitro prevzel mnoge. V njem je namreč posnela prizor, ko je svojemu možu pokazala fotografije ultrazvoka, na katerih so bili njuni trije dojenčki.

Mama dveh otrok je svojega moža presenetila kar v službi, ta pa je s svojo reakcijo poskrbel za veliko navdušenja!

Stephanie, ki ima z možem že dva otroka, je na skrivaj posnela njegovo reakcijo, ko mu je s tremi ločenimi fotografijami ultrazvoka hotela sporočiti, da pričakujeta trojčke.

Njenemu možu se sprva ni niti sanjalo, zakaj v rokah drži toliko fotografij, zato mu je Stephanie objasnila."To je fotografija otroka A, to je fotografija otroka B, to pa fotografija otroka C," mu je dejala Stephanie. Možu še vedno ni bilo jasno, nato pa se mu je končno posvetilo.

"Bova imela tri otroke? A si resna?" je navdušeno dejal mož.

Ko boste videli ta simpatični video posnetek in še bolj simpatično reakcijo moža, boste tudi sami veseli za naraščaj v tako prijetni družini. Poglejte si reakcijo moža, ko mu je Stephanie v roke ponudila tri fotografije ultrazvoka, na katerih so bili trije različni dojenčki.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo