SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napako

Te dni je na spletu pristal še en zimski video posnetek, ob katerem tudi tokrat smeha ni manjkalo. Med prijatelje ga je delil kar glavni akter v njem, na spletu pa se je v preteklem dnevu hitro razširil na vse konce sveta.

Ob mrzlih dneh, ki so jim te dni priča v ZDA, se je eden izmed lastnikov hiše odločil, da bo poledenel klanec pred svojim domom posul s soljo.

V roke je vzel posodo s soljo, nato pa začel z delom tik pri vrhu klanca. Tam je nameščena tudi varnostna kamera, ki je celoten prizor tudi ujela.

Ko se je lastnik premikal proti drugi strani ceste, ga je tam presenetil živ led, na katerem oprijema ni mogel več najti. Zdrsnilo mu je, tako da je pristal na zadnji plati, nato pa ga je led ponesel vse do glavne ceste.

Video posnetek je na splet naložil kar sam, ob njem pa pripisal, da je na srečo vsaj ostal obut. Drugi so se iz njegove napake pošalili, češ, da bi trdo držal vsaj posodo s soljo, delo pa bi tako bilo ob njegovem padcu hitro opravljeno. Poglejte si prizor, ki ga je posnela varnostna kamera!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Na sredinski črti klančine je videti sledi avto gum. Če je tako spolzko je avto po moje peljal navzdol. Če bi šel gor, sledi gotovo ne bi bile tako natančnega profila...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca