SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijo

Splet je v teh dneh obkrožil prizor s cest, ob katerem smeha ne manjka. Voznik je moral svoje vozilo zaustaviti, saj je tik pred njim cesto nepravilno prečkal pešec.

Voznik se je pričakovano razjezil, saj tu ni bilo prehoda za pešce...

Prizor se je pripetil v kraju Hamilton v kanadski provinci Ontario, celoten razplet pa je posnela kamera, nameščena v vozilu. Eden izmed pešcev je cesto prečkal prav pred avtomobilom, zaradi česar je moral voznik vozilo zaustaviti.

Pešec se ob tem prizoru ni dal motiti - s počasno hojo je nadaljeval svojo pot, ves čas pa nepremično gledal proti vozniku in ga tako obsojal.

Lekcija pa je sledila takoj, ko je pešec stopil na pločnik - ker je ves čas gledal voznika, je pred seboj spregledal velik kovinski steber. Sledil je trk, video posnetek pa je na spletu takoj postal uspešnica...
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Gledal je voznika kot vbujto tele, za okolico pa je bil slep...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!