SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijo

Splet je v teh dneh obkrožil prizor s cest, ob katerem smeha ne manjka. Voznik je moral svoje vozilo zaustaviti, saj je tik pred njim cesto nepravilno prečkal pešec.

Voznik se je pričakovano razjezil, saj tu ni bilo prehoda za pešce...

Prizor se je pripetil v kraju Hamilton v kanadski provinci Ontario, celoten razplet pa je posnela kamera, nameščena v vozilu. Eden izmed pešcev je cesto prečkal prav pred avtomobilom, zaradi česar je moral voznik vozilo zaustaviti.

Pešec se ob tem prizoru ni dal motiti - s počasno hojo je nadaljeval svojo pot, ves čas pa nepremično gledal proti vozniku in ga tako obsojal.

Lekcija pa je sledila takoj, ko je pešec stopil na pločnik - ker je ves čas gledal voznika, je pred seboj spregledal velik kovinski steber. Sledil je trk, video posnetek pa je na spletu takoj postal uspešnica...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Gledal je voznika kot vbujto tele, za okolico pa je bil slep...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!