SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijo

Splet je v teh dneh obkrožil prizor s cest, ob katerem smeha ne manjka. Voznik je moral svoje vozilo zaustaviti, saj je tik pred njim cesto nepravilno prečkal pešec.

Voznik se je pričakovano razjezil, saj tu ni bilo prehoda za pešce...

Prizor se je pripetil v kraju Hamilton v kanadski provinci Ontario, celoten razplet pa je posnela kamera, nameščena v vozilu. Eden izmed pešcev je cesto prečkal prav pred avtomobilom, zaradi česar je moral voznik vozilo zaustaviti.

Pešec se ob tem prizoru ni dal motiti - s počasno hojo je nadaljeval svojo pot, ves čas pa nepremično gledal proti vozniku in ga tako obsojal.

Lekcija pa je sledila takoj, ko je pešec stopil na pločnik - ker je ves čas gledal voznika, je pred seboj spregledal velik kovinski steber. Sledil je trk, video posnetek pa je na spletu takoj postal uspešnica...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Gledal je voznika kot vbujto tele, za okolico pa je bil slep...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske