SMEH: Slovenci pokazali, kako izgleda pot na morje

Hitradio Center je te dni objavil nov video posnetek, v katerem so tamkajšnji voditelji pokazali, kako izgleda pot na morje.

Za nekatere je pot proti morju odlična predpriprava za počitnice, za mnoge voznike pa prava nočna mora.

Prav to so v simpatičnem video posnetku med drugim pokazali Slovenci. V kolikor govorimo o skupni poti na morje v družbi prijateljev, se vedno najde nekdo z veliko prtljage, najdejo pa se tudi takšni, ki jih na malo potrebo tišči na vsakih 10 minut.

Za piko na i pa v posnetku poskrbi še spoznanje ob koncu posnetka, ko je potrebno prečkati slovensko-hrvaško mejo.

Poglejte si video posnetek, ki so ga te dni pripravili radijski voditelji na Hitradiu Center. Mar pot na morje tudi pri vas izgleda tako?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Slovenci...? Jaz bi pričakoval slovensko pesem. Ampak tri blontne?! Ne bi me dobili v avto. Niti v avtobus!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju