SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal splet

Poletje je čas, ko si mnogi privoščimo dopust na morju. Tako je bilo tudi lansko leto, ko se je v družbi prijateljev na morje podal Slovenec.

Ta še nikoli prej ni stal na sup deski, zato je bil odločen, da svoje sposobnosti preizkusi tudi na deski za veslanje stoje.

Video posnetek je nastal v bližini Izole, v njem pa je moč videti prizore, ob katerih smeha ne manjka. Vztrajni Slovenec se je na sup desko podal prvič, celoten podvig pa mu je predstavljal nemalo težav.

Dramo so na kamero posneli njegovi prijatelji, smeha pa ni manjkalo niti ob šaljivih komentarjih!

Ko boste videli ta poizkus Slovenca ob supanju, se boste tudi sami zagotovo iz srca nasmejali. Bi se vi znali na sup deski obdržati več časa, kot nesrečni Slovenec?
1
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Drugi so se mu režali, so pa najbrž še večji iceki, kot bi na tej deski bil jaz...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!