SMEH: Slovenec si je spremenil ime! Njegov razlog te bo nasmejal do solz...

V studiu Radia 1 se je danes zjutraj pridružil prav poseben gost, ki se je še mesec dni nazaj imenoval drugače. Pred kratkim je namreč spremenil svoje ime skupaj s priimkom, razlog pa bo zagotovo v smeh spravil tudi vas.

Če ste tudi sami velik ljubitelj košarke, potem boste njegovo potezo razumeli...

Gregor Garvas je pred kratkim spremenil svoje ime skupaj s priimkom - preimenoval se je namreč v Jasmina Ibrahimovića. Njegov prijatelj je namreč zaradi osebnih razlogov potovanje na NBA tekmo v Miamiju moral odpovedati, karta pa je bila še vedno pisana na njegovo ime.

Prav zato se je Gregor odločil, da se bo za nekaj časa preimenoval, da bi tako lahko koristil vse, kar je na svoje ime za NBA tekmo v Miamiju kupil prijatelj.

Poglejte si, kako je vse skupaj sprejela jutranja ekipa Radia 1. Brez dvoma izkušnja, o kateri bo lahko Gregor nekoč razlagal tudi svojim vnukom...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet