SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!

Katja Tratnik je voditeljica, ki jo lahko spremljamo v magazinski oddaji Dan. na Planet TV, pri kateri se posvečajo temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan.

V eni izmed preteklih oddaj pa je doživela prav posebno "presenečenje", ko se ji je za hrbet prikradel stvor.

Na zabavnem dogodku Halloween Festival 2019: Zombie Apokalipsa, ki poteka na okrašenem posestvu Orehov gaj, domuje tudi stvor, ki sliši na ime Savor.

Gre za grozljiv lik, ki s svojo podobo straši mnoge obiskovalce, tokrat pa si je za žrtev izbral kar slovensko voditeljico Katjo Tratnik. Ko ga je zagledala med vodenjem oddaje, je doživela pravi šok!

Celotno prigodo so med oddajo posnele kamere, video posnetek pa je na spletu že požel veliko pozornosti. Poglejte si, kako je stvor Savor prestrašil nič hudega slutečo voditeljico Katjo Tratnik!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!