SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!

V satirični oddaji Kaj dogaja?, ki je na sporedu vsako soboto na TV Slovenija 2, je svoje povedal tudi reporter Gašper Gašper, ki ga upodablja slovenski komik Gašper Bergant.

Tokrat se je dotaknil teme o božičnem vzdušju in lučkah v centru Ljubljane!

V rubriki Kje dogaja se je v oddajo Kaj dogaja?, ki jo vodi Jonas Žnidaršič, oglasil tudi reporter Gašper Gašper. Ta je preveril božično vzdušje v centru Ljubljane, kmalu pa prišel do zaključka, da je takšno okraševanje bedarija in potrata časa.

V nadaljevanju je izpostavil svoje ugotovitve in mnenje glede prazničnega vzdušja v naši prestolnici, z video posnetkom pa mnoge pošteno nasmejal.

Prisluhnite, kaj je za satirično oddajo Kaj dogaja? o božičnem vzdušju v centru Ljubljane povedal slovenski komik Gašper Bergant.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Dober je. Čista satira...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!