SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?

Resničnostni šov Ljubezen po domače, v katerem tekmovalci iščejo svojo pravo ljubezen, je te dni v polnem teku. V današnji petkovi oddaji bo na svojo kmetijo snubce sprejela tudi Darja Tomažin, danes pa so uredniki na spletu delili tudi enega izmed prizorov, ki jim bomo priča med ogledom današnje oddaje.

Kot je moč razbrati iz video posnetka, je Darja svoje izbrance pričakala s kozarčki žganja. A ko je z njimi nazdravila, je storila nekaj, česar njeni snubci zagotovo niso pričakovali.

Vedno zgovorna Darja je najprej nazdravila s fanti, nato pa jim dejala, da morajo žganje spiti na "eks". Vsi fantje so se takoj lotili pitja in hitro zvrnili kozarčke, iznajdljiva Darja pa je žganje spretno zlila za hrbet.

V video posnetku ni moč razbrati, kako so se na to odzvali njeni snubci, bomo pa to zagotovo videli v današnji oddaji.

50-letna Darja Tomažin zase pravi, da obožuje konje, za svojo kmetijo pa skrbi sama. Želi si pridnega in delavnega fanta, s katerim bi se razumela in kdaj tudi kaj zapela ali zaplesala.

Poglejte si, na kakšen način se je zgovorna Darja izognila pitju žganja na "eks"...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca