SMEH: Ste že slišali, kako kihajo kokoši?

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz leta 2012, v katerem je moč videti nevsakdanji prizor. Lastnik kokoši je namreč posnel prizor, ko je žival pred njim kihnila.

In kakšen je rezultat? Do danes je video posnetek nabral že skoraj 7 milijonov ogledov samo na Youtube omrežju...

Avtor video posnetka je zapisal, da skupaj z družino živi na podeželju mesta Brisbane v Avstraliji, kjer imajo številne živali. Med njimi se najdejo tudi kokoši, neke noči pa je na kamero posnel prav poseben prizor.

Ob posnetku je zapisal, da je neke noči zaslišal čuden zvok iz kurnika, zato je celotno zadevo raziskal. Bil je zaskrbljen, da bi kokoši lahko napadla kača, a temu ni bilo tako. Ko je prišel do kokoši, je hitro ugotovil, da je prav ona "krivec" za čudne zvoke. Glasno je kihala, zato je prizor posnel na mobilni telefon in video posnetek delil na spletu.

Prisluhnite, kako se sliši kihanje kokoši! Prav neverjetno je, da je video posnetek na spletu poželo toliko pozornosti...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!