SMEH: Ste že slišali, kako kihajo kokoši?

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz leta 2012, v katerem je moč videti nevsakdanji prizor. Lastnik kokoši je namreč posnel prizor, ko je žival pred njim kihnila.

In kakšen je rezultat? Do danes je video posnetek nabral že skoraj 7 milijonov ogledov samo na Youtube omrežju...

Avtor video posnetka je zapisal, da skupaj z družino živi na podeželju mesta Brisbane v Avstraliji, kjer imajo številne živali. Med njimi se najdejo tudi kokoši, neke noči pa je na kamero posnel prav poseben prizor.

Ob posnetku je zapisal, da je neke noči zaslišal čuden zvok iz kurnika, zato je celotno zadevo raziskal. Bil je zaskrbljen, da bi kokoši lahko napadla kača, a temu ni bilo tako. Ko je prišel do kokoši, je hitro ugotovil, da je prav ona "krivec" za čudne zvoke. Glasno je kihala, zato je prizor posnel na mobilni telefon in video posnetek delil na spletu.

Prisluhnite, kako se sliši kihanje kokoši! Prav neverjetno je, da je video posnetek na spletu poželo toliko pozornosti...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!