SMEH: Ste že slišali, kako kihajo kokoši?

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz leta 2012, v katerem je moč videti nevsakdanji prizor. Lastnik kokoši je namreč posnel prizor, ko je žival pred njim kihnila.

In kakšen je rezultat? Do danes je video posnetek nabral že skoraj 7 milijonov ogledov samo na Youtube omrežju...

Avtor video posnetka je zapisal, da skupaj z družino živi na podeželju mesta Brisbane v Avstraliji, kjer imajo številne živali. Med njimi se najdejo tudi kokoši, neke noči pa je na kamero posnel prav poseben prizor.

Ob posnetku je zapisal, da je neke noči zaslišal čuden zvok iz kurnika, zato je celotno zadevo raziskal. Bil je zaskrbljen, da bi kokoši lahko napadla kača, a temu ni bilo tako. Ko je prišel do kokoši, je hitro ugotovil, da je prav ona "krivec" za čudne zvoke. Glasno je kihala, zato je prizor posnel na mobilni telefon in video posnetek delil na spletu.

Prisluhnite, kako se sliši kihanje kokoši! Prav neverjetno je, da je video posnetek na spletu poželo toliko pozornosti...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"