SMEH: Ste že videli slovensko parodijo na znameniti Top Gear?

Leta 2013 je na spletu pristala prav posebna parodija, pod katero so se podpisali Slovenci. Jure Godler je tistega leta na svojem Youtube kanalu objavil 1. epizodo parodije, ki so ji nadali ime "Top Gir Jugoslavija".

Gre za parodijo znanega avtomobilističnega šova Top Gear!

V parodiji šova se je bivši voditelj Jeremy Clarkson po zaslugi fantov prelevil v Đeremija Klarksona, družbo pa sta mu delala še Rićard Hemond, ki je odigral vlogo Richarda Hammonda in Đems Mej, ki je predstavljal Jamesa Maya.

V prvi epizodi so testirali stare dobre jeklene konjičke, ki smo jih na ulicah Jugoslavije najbolj pogosto videvali. S fanti je nastopila tudi 18-letna testna voznica Ceca Ražnatović.

Poglejte si slovensko parodijo na znameniti Top Gear, ob kateri smeha resnično ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Brez Clarksona in onih dveh je ta oddaja padla za vsaj 3 nivoje. Je sploh več ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!