SMEH: Ste že videli slovensko parodijo na znameniti Top Gear?

Leta 2013 je na spletu pristala prav posebna parodija, pod katero so se podpisali Slovenci. Jure Godler je tistega leta na svojem Youtube kanalu objavil 1. epizodo parodije, ki so ji nadali ime "Top Gir Jugoslavija".

Gre za parodijo znanega avtomobilističnega šova Top Gear!

V parodiji šova se je bivši voditelj Jeremy Clarkson po zaslugi fantov prelevil v Đeremija Klarksona, družbo pa sta mu delala še Rićard Hemond, ki je odigral vlogo Richarda Hammonda in Đems Mej, ki je predstavljal Jamesa Maya.

V prvi epizodi so testirali stare dobre jeklene konjičke, ki smo jih na ulicah Jugoslavije najbolj pogosto videvali. S fanti je nastopila tudi 18-letna testna voznica Ceca Ražnatović.

Poglejte si slovensko parodijo na znameniti Top Gear, ob kateri smeha resnično ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Brez Clarksona in onih dveh je ta oddaja padla za vsaj 3 nivoje. Je sploh več ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju