SMEH: Tadej Toš z govorom nasmejal Slovence, tako se pije šmarnico

Tadej Toš je slovenski komik, ki s svojimi podvigi in nastopi vedno znova poskrbi za smeh. Nič drugače ni bilo niti slabo leto nazaj, ko je na enem izmed svojih nastopom mnoge pošteno nasmejal.

Pripravil je namreč skeč o pijači šmarnici, z njim pa v mešanici tujih jezikov poskrbel za trenutke polne smeha.

Poleg domačega jabolčnika je bila šmarnica nekoč najpogostejša pijača na kmetijah. Prav nekaj let nazaj prepovedano pijačo si je Tadej Toš privoščil v svojem skeču, z nastopom pa nasmejal mnoge prisotne v dvorani.

V njem je pokazal, kako se šmarnica pije skupaj z dobrimi prijatelji, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

Do danes je zbral že skoraj 100.000 ogledov samo na Facebook omrežju, njegov nastop pa je v teh dneh znova obkrožil Slovenijo. Bo Tadej Toš s svojim komičnim nastopom v smeh spravil tud tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet