SMEH: Tako bi zvenela pesem Lee Sirk, če bi jo peli naši politiki

Danes je velik dan za Leo Sirk, ki bo s pesmijo "Hvala, ne!" Sloveniji poizkušala priboriti mesto v velikem finalu Evrovizije 2018 v Lizboni. Stavnice žal našo predstavnico postavljajo na samo dno lestvice, a prav vse je mogoče. V polfinalu bo Lea Sirk nastopila kot predzadnja tekmovalka.

Pri HitRadiu Antena so se tudi ta četrtek lotili "Gverislkega Coverja", pri katerem so predelali prav evrovizijsko pesem slovenske predstavnice.

Tokrat so uleteli "junaki" letošnjih parlamentarnih volitev. Janez Janša, Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Luka Mesec, Matej Tonin, Karl Erjavec in Alenka Bratušek so pesem "Hvala, ne" spremenili v "Prosm še".

Prisluhnite parodiji, ki je te dni nasmejala že mnoge Slovence!
1
Marvin Šulin
Pred 1 mesecem
Brez zamere a diskreditiranje vspovprek, je nedržavotvorno dejanje! Kaj si s tako vsesplošno diskreditacijo skušamo dopovedati: da nima smisla iti na volitve? Da so vsi enaki? Da so vsi lopovi? Da smo na to obsojeni in povsem nemočni?
Potem se Slovencem slabo piše. Revolucionarni duh bo še napej prežemal sodstvo, medije in vse javne inštitucije. Zaradi svoje neučinkovitosti zastajamo v globalni tekmi, mladi nas zapuščajo. Rod se nezadostno obnavlja! In zadušili se bomo v svoji kloaki. In lopovi bodo demokratično zavzeli oblast, zakaj oni si jo najbolj želijo. Prišli bodo tujci in zavzeli našo deželo.
Kritika je nujna in tudi naše vsakodnevno delovanje za pravičnost. A diskreditacija brez argumentov nam je v pogubo, je princip in značilnost "cilj posvečuje sredstva" revolucionarnega duha.
Gre tudi za zlorabo pesmi in avtorjev. Princip svobode upošteva integriteto drugega.
Bomo zmogli zrelost in zgodovinski uvid, da odvžemo bremena nevednosti in se odpravimo na pot spoštovanja življenja, svobode in države, kjer bo to DOM za vse , ki v srcu zla ne nosimo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...