SMEH: Tako bi zvenela pesem Lee Sirk, če bi jo peli naši politiki

Danes je velik dan za Leo Sirk, ki bo s pesmijo "Hvala, ne!" Sloveniji poizkušala priboriti mesto v velikem finalu Evrovizije 2018 v Lizboni. Stavnice žal našo predstavnico postavljajo na samo dno lestvice, a prav vse je mogoče. V polfinalu bo Lea Sirk nastopila kot predzadnja tekmovalka.

Pri HitRadiu Antena so se tudi ta četrtek lotili "Gverislkega Coverja", pri katerem so predelali prav evrovizijsko pesem slovenske predstavnice.

Tokrat so uleteli "junaki" letošnjih parlamentarnih volitev. Janez Janša, Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Luka Mesec, Matej Tonin, Karl Erjavec in Alenka Bratušek so pesem "Hvala, ne" spremenili v "Prosm še".

Prisluhnite parodiji, ki je te dni nasmejala že mnoge Slovence!
1
Marvin Šulin
Pred 14 tedni
Brez zamere a diskreditiranje vspovprek, je nedržavotvorno dejanje! Kaj si s tako vsesplošno diskreditacijo skušamo dopovedati: da nima smisla iti na volitve? Da so vsi enaki? Da so vsi lopovi? Da smo na to obsojeni in povsem nemočni?
Potem se Slovencem slabo piše. Revolucionarni duh bo še napej prežemal sodstvo, medije in vse javne inštitucije. Zaradi svoje neučinkovitosti zastajamo v globalni tekmi, mladi nas zapuščajo. Rod se nezadostno obnavlja! In zadušili se bomo v svoji kloaki. In lopovi bodo demokratično zavzeli oblast, zakaj oni si jo najbolj želijo. Prišli bodo tujci in zavzeli našo deželo.
Kritika je nujna in tudi naše vsakodnevno delovanje za pravičnost. A diskreditacija brez argumentov nam je v pogubo, je princip in značilnost "cilj posvečuje sredstva" revolucionarnega duha.
Gre tudi za zlorabo pesmi in avtorjev. Princip svobode upošteva integriteto drugega.
Bomo zmogli zrelost in zgodovinski uvid, da odvžemo bremena nevednosti in se odpravimo na pot spoštovanja življenja, svobode in države, kjer bo to DOM za vse , ki v srcu zla ne nosimo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...