SMEH: Tako bi zvenela pesem Lee Sirk, če bi jo peli naši politiki

Danes je velik dan za Leo Sirk, ki bo s pesmijo "Hvala, ne!" Sloveniji poizkušala priboriti mesto v velikem finalu Evrovizije 2018 v Lizboni. Stavnice žal našo predstavnico postavljajo na samo dno lestvice, a prav vse je mogoče. V polfinalu bo Lea Sirk nastopila kot predzadnja tekmovalka.

Pri HitRadiu Antena so se tudi ta četrtek lotili "Gverislkega Coverja", pri katerem so predelali prav evrovizijsko pesem slovenske predstavnice.

Tokrat so uleteli "junaki" letošnjih parlamentarnih volitev. Janez Janša, Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Luka Mesec, Matej Tonin, Karl Erjavec in Alenka Bratušek so pesem "Hvala, ne" spremenili v "Prosm še".

Prisluhnite parodiji, ki je te dni nasmejala že mnoge Slovence!
1
Marvin Šulin
Pred 2 tedni
Brez zamere a diskreditiranje vspovprek, je nedržavotvorno dejanje! Kaj si s tako vsesplošno diskreditacijo skušamo dopovedati: da nima smisla iti na volitve? Da so vsi enaki? Da so vsi lopovi? Da smo na to obsojeni in povsem nemočni?
Potem se Slovencem slabo piše. Revolucionarni duh bo še napej prežemal sodstvo, medije in vse javne inštitucije. Zaradi svoje neučinkovitosti zastajamo v globalni tekmi, mladi nas zapuščajo. Rod se nezadostno obnavlja! In zadušili se bomo v svoji kloaki. In lopovi bodo demokratično zavzeli oblast, zakaj oni si jo najbolj želijo. Prišli bodo tujci in zavzeli našo deželo.
Kritika je nujna in tudi naše vsakodnevno delovanje za pravičnost. A diskreditacija brez argumentov nam je v pogubo, je princip in značilnost "cilj posvečuje sredstva" revolucionarnega duha.
Gre tudi za zlorabo pesmi in avtorjev. Princip svobode upošteva integriteto drugega.
Bomo zmogli zrelost in zgodovinski uvid, da odvžemo bremena nevednosti in se odpravimo na pot spoštovanja življenja, svobode in države, kjer bo to DOM za vse , ki v srcu zla ne nosimo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala