SMEH: Tako bi zvenela pesem Lee Sirk, če bi jo peli naši politiki

Danes je velik dan za Leo Sirk, ki bo s pesmijo "Hvala, ne!" Sloveniji poizkušala priboriti mesto v velikem finalu Evrovizije 2018 v Lizboni. Stavnice žal našo predstavnico postavljajo na samo dno lestvice, a prav vse je mogoče. V polfinalu bo Lea Sirk nastopila kot predzadnja tekmovalka.

Pri HitRadiu Antena so se tudi ta četrtek lotili "Gverislkega Coverja", pri katerem so predelali prav evrovizijsko pesem slovenske predstavnice.

Tokrat so uleteli "junaki" letošnjih parlamentarnih volitev. Janez Janša, Marjan Šarec, Dejan Židan, Miro Cerar, Luka Mesec, Matej Tonin, Karl Erjavec in Alenka Bratušek so pesem "Hvala, ne" spremenili v "Prosm še".

Prisluhnite parodiji, ki je te dni nasmejala že mnoge Slovence!
1
Marvin Šulin
Pred 23 tedni
Brez zamere a diskreditiranje vspovprek, je nedržavotvorno dejanje! Kaj si s tako vsesplošno diskreditacijo skušamo dopovedati: da nima smisla iti na volitve? Da so vsi enaki? Da so vsi lopovi? Da smo na to obsojeni in povsem nemočni?
Potem se Slovencem slabo piše. Revolucionarni duh bo še napej prežemal sodstvo, medije in vse javne inštitucije. Zaradi svoje neučinkovitosti zastajamo v globalni tekmi, mladi nas zapuščajo. Rod se nezadostno obnavlja! In zadušili se bomo v svoji kloaki. In lopovi bodo demokratično zavzeli oblast, zakaj oni si jo najbolj želijo. Prišli bodo tujci in zavzeli našo deželo.
Kritika je nujna in tudi naše vsakodnevno delovanje za pravičnost. A diskreditacija brez argumentov nam je v pogubo, je princip in značilnost "cilj posvečuje sredstva" revolucionarnega duha.
Gre tudi za zlorabo pesmi in avtorjev. Princip svobode upošteva integriteto drugega.
Bomo zmogli zrelost in zgodovinski uvid, da odvžemo bremena nevednosti in se odpravimo na pot spoštovanja življenja, svobode in države, kjer bo to DOM za vse , ki v srcu zla ne nosimo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena