SMEH: Tako je kuža pokazal svojo trmo, ko ga je lastnica doma pustila samega

Vsi zagotovo še kako dobro poznamo občutek, ko moramo na koga čakati. Sprva kuhamo malce zamere, nato pa ob njihovem prihodu hitro pozabimo na nepotrebno jezo.

Jeze ni skrival niti kuža v video posnetku pred vami, ki je doma sam moral čakati na vrnitev lastnice.

Ker se je ta domov vrnila šele po nekaj urah, jo je pred vhodom v hišo pričakal njen kuža. Nepremično je sedel in ji s pogledom dal vedeti, da je nanjo jezen.

Video posnetek je v pičlem dnevu dosegel že več kot 350.000 ogledov, takšen odziv pa je povsem pričakovan. Kužkova reakcija je namreč nekaj zares posebnega!

Na koncu je kuža svoji trmi le popustil in se prihoda lastnice pošteno razveselil, četudi je domov prišla šele po nekaj urah. Poglejte si posnetek, ob katerem smeha ne manjka!
1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Oj.., kako lep dečko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet