SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hrano

Ste se tudi sami kdaj vprašali, kako otroke prelisičiti, da bodo jedli zelenjavo in nasploh zdravo prehrano? Odgovor na to vprašanje pozna navihana sestra iz Kitajske, ki svojemu malemu bratcu najraje podtika zdravo prehrano.

In kako doseže, da mali bratec je zdravo hrano?

Zanj je recimo košček kumare preoblikovala v kroglico, jo nataknila na palčko za liziko, nato pa vse skupaj ponudila bratcu. Podobno stori tudi z drugim sadjem in zelenjavo - v obliko sladoledne lučke je spremenila celo lubenico.


South China Morning Post, Youtube
Mati dečka je za medije dejala, da je njena starejša hčerka stara 14 let, najmlajši sin Xiao Chengliang pa ima šele dobro leto. Prav njena hčerka se vedno poslužuje številnih trikov, ob katerih mali Xiao namesto sladkarij zaužije tudi zdravo prehrano.

Deček ima namreč zelo velik apetit, pojesti pa si želi prav vse, kar pride pred njegove oči. Prav zato ima težave s prekomerno težo, sestrica pa mu s svojimi triki tako skuša pomagati. Mali Xiao jo ima kljub temu najraje na svetu, prizori, ki jih je na kamero posnela mama dečka, pa bodo brez dvoma tudi vas spravili v dobro voljo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!