SMEH: Tako se je frizer maščeval dečku! Mislil je, da mu je odrezal uho...

Te dni je na spletu pristala ena izmed potegavščin, ki je ves svet nasmejala do solz. V njej je namreč vso pozornost ukradel en izmed frizerjev, ki si je za svojo "žrtev" izbral nič hudega slutečega najstnika.

Ta je pred mesecem dni za nos potegnil prav omenjenega frizerja - v njegov salon je namreč s seboj prinesel ščurka.

Mamica se je pred obiskom frizerja z njim dogovorila, da lahko sina v znak "maščevanja" potegne za nos. Prepustila mu je vse možnosti, frizer pa je hitro našel pravi pristop, s katerim bi fanta pošteno prestrašil.

Ko je nastopil čas za obisk, je frizer dečka najprej ostrigel, nato pa se ob koncu lotil še tistih majhnih podrobnosti. Dečka je pred tem opozoril, da je njegov brivnik zelo oster, zato naj bo pri premikanju glave zelo pazljiv.

V enem izmed trenutkov je frizer pokazal svoj prestrašen obraz, nato pa malčku dejal, da mu je odrezal uho.

Ko boste videli to potegavščino, se boste reakciji fanta in potezi frizerja tudi sami iz srca nasmejali! Video posnetek je na spletu velika uspešnica, v pičlem tednu si jo je samo na Youtube omrežju ogledalo že preko 9 milijonov ljudi...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz