SMEH: Tako se je frizer maščeval dečku! Mislil je, da mu je odrezal uho...

Te dni je na spletu pristala ena izmed potegavščin, ki je ves svet nasmejala do solz. V njej je namreč vso pozornost ukradel en izmed frizerjev, ki si je za svojo "žrtev" izbral nič hudega slutečega najstnika.

Ta je pred mesecem dni za nos potegnil prav omenjenega frizerja - v njegov salon je namreč s seboj prinesel ščurka.

Mamica se je pred obiskom frizerja z njim dogovorila, da lahko sina v znak "maščevanja" potegne za nos. Prepustila mu je vse možnosti, frizer pa je hitro našel pravi pristop, s katerim bi fanta pošteno prestrašil.

Ko je nastopil čas za obisk, je frizer dečka najprej ostrigel, nato pa se ob koncu lotil še tistih majhnih podrobnosti. Dečka je pred tem opozoril, da je njegov brivnik zelo oster, zato naj bo pri premikanju glave zelo pazljiv.

V enem izmed trenutkov je frizer pokazal svoj prestrašen obraz, nato pa malčku dejal, da mu je odrezal uho.

Ko boste videli to potegavščino, se boste reakciji fanta in potezi frizerja tudi sami iz srca nasmejali! Video posnetek je na spletu velika uspešnica, v pičlem tednu si jo je samo na Youtube omrežju ogledalo že preko 9 milijonov ljudi...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb