SMEH: Takšne "čudake" ima v šovu Ljubezen po domače mlada Mihaela

V zadnji sezoni šova Ljubezen po domače svojo srečo iščeta tudi Mihaela Krajnc in njena teta Metka, ki sta se prijavili kar skupaj.

Prvi snubci že trkajo na vrata, žal pa Mihaela nad ponudbo ni najbolj navdušena, saj sta dva izmed snubcev izpadla precej "čudaško".

Sprva je bila Mihaela priča imitaciji tekmovalca, ki jo sodeč po njenem odzivu ni najbolj navdušila. Tudi mnogi gledalci se na spletu strinjajo, da takšen način komunikacije za prvič ni najbolj primeren.


Pa tudi z ostalimi kandidati ni bilo preveč razlogov za navdušenje pri Mihaeli. Drug tekmovalec, ki se bori za srce Mihaele, jo je najprej vprašal, če je bila kaj na Metelkovi, manjkal pa ni niti direkten pozdrav.

Poglejte si, kakšne snubce ima podeželska junakinja 5. sezone šova Ljubezen po domače Mihaela Krajnc. Bo kateremu izmed snubcev uspelo osvojiti njeno srce?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978