SMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlače

Te dni je na družbenem omrežju Facebook pristal posnetek, ki si ga je do danes ogledalo že skoraj 50 milijonov ljudi širom sveta.

Oče Jason Hilley je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek, ko je svoji najstniški hčerki dal poučno lekcijo. Če bo ona nosila kratke hlače, jih bo tudi on!

Ob posnetku je Jason pripisal: "Ti svoje nosiš v javnosti? Jaz bom nosil svoje. Uvod v starševstvo."

V posnetku, pri katerem smeha ne manjka, je Jason skupaj s sinom vstopil v sobo hčerke, ko je na sebi imel oblečene oprijete kratke hlače. Očetova lekcija se je začela z besedami: "Kendall, moramo se pogovoriti..."

Ob prizoru se je hčerka skupaj z bratcem smejala na vso moč, s svojo potezo pa je oče Jason na spletu poskrbel za pravo senzacijo.

Poglejte si, na kakšen zabaven način je dal lekcijo svoji najstniški hčerki Kendall, ki nosi (pre)kratke hlače. Smeh zagotovljen!

1
Roman M
Pred 1 mesecem
Bravo ata !!! :-) !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!VIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"