SMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlače

Te dni je na družbenem omrežju Facebook pristal posnetek, ki si ga je do danes ogledalo že skoraj 50 milijonov ljudi širom sveta.

Oče Jason Hilley je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek, ko je svoji najstniški hčerki dal poučno lekcijo. Če bo ona nosila kratke hlače, jih bo tudi on!

Ob posnetku je Jason pripisal: "Ti svoje nosiš v javnosti? Jaz bom nosil svoje. Uvod v starševstvo."

V posnetku, pri katerem smeha ne manjka, je Jason skupaj s sinom vstopil v sobo hčerke, ko je na sebi imel oblečene oprijete kratke hlače. Očetova lekcija se je začela z besedami: "Kendall, moramo se pogovoriti..."

Ob prizoru se je hčerka skupaj z bratcem smejala na vso moč, s svojo potezo pa je oče Jason na spletu poskrbel za pravo senzacijo.

Poglejte si, na kakšen zabaven način je dal lekcijo svoji najstniški hčerki Kendall, ki nosi (pre)kratke hlače. Smeh zagotovljen!

1
Roman M
Pred 25 tedni
Bravo ata !!! :-) !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni