SMEH: Tilen Artač pred tekmo poklical na Hrvaško! Posnetek te nasmeje do solz...

Danes zvečer je na sporedu tekma, ki jo bo zagotovo spremljala vsa Hrvaška. Njihovi fantje se bodo proti gostiteljem Rusom pomerili za preboj v polfinale. Za hrvaško nogometno reprezentanco pa ne navijajo le Hrvatje, temveč tudi mnoge sosedske države.

Med njimi smo seveda tudi Slovenci, ki bomo za naše južne sosede z veseljem navijali.

Tekmo med Hrvaško in Rusijo si je v enem izmed hrvaških barov želel ogledati tudi Tilen Artač. Prav zato je opravil telefonski klic z lastnikom, s svojo izbiro besed pa zabavnega Hrvata pošteno nasmejal.

V kolikor se boste kdaj pogovarjali s Hrvati, potem nikakor ne izbirajte besed, kot jih je za svoj pogovor z lastnikom lokala izbral Tilen Artač!
0
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Tona ni bilo. Ne vem, ali namerno, ali je to zaradi interneta albanske kvalitete.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo