SMEH: Tilen Artač tokrat zapel za Junckerja, parodija obkroža Slovenijo

V pretekli satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom je Tilen Artač skupaj z Igorjem Bračičem znova poskrbel za novo parodijo.

Trenutna sezona oddaje z voditeljem Jonasom Žnidaršičem se je z zadnjo oddajo sicer zaključila, na sporedu pa bo znova jeseni.

Tilen Artač si je tokrat skupaj z Igorjem Bračičem privoščil še vedno aktualnega predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja, ki se mu mandat izteka. Zanj je zapel pesem "V meni je", ki je priredba vsem poznane pesmi "V meni je California" skupine CD California band.


Kaj dogaja, Facebook
Novonastali skupini so tokrat nadali ime MZ Hektoliter.

Ob zaključku zadnje satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom je svoje dodal tudi vedno šaljivi voditelj Jonas Žnidaršič. Parodijo Artača in Bračiča je namreč zapel kar skupaj z njima!

Prisluhnite, kako so si v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom pretekli vikend privoščili predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja! So tokrat s parodijo zadeli v polno?
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Tilen kot vedno : CAAAAAAAAAAR!!!
0
Suzi Strmsek
Pred 16 tedni
super ste...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika