SMEH: Tilen Artač tokrat zapel za Junckerja, parodija obkroža Slovenijo

V pretekli satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom je Tilen Artač skupaj z Igorjem Bračičem znova poskrbel za novo parodijo.

Trenutna sezona oddaje z voditeljem Jonasom Žnidaršičem se je z zadnjo oddajo sicer zaključila, na sporedu pa bo znova jeseni.

Tilen Artač si je tokrat skupaj z Igorjem Bračičem privoščil še vedno aktualnega predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja, ki se mu mandat izteka. Zanj je zapel pesem "V meni je", ki je priredba vsem poznane pesmi "V meni je California" skupine CD California band.


Kaj dogaja, Facebook
Novonastali skupini so tokrat nadali ime MZ Hektoliter.

Ob zaključku zadnje satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom je svoje dodal tudi vedno šaljivi voditelj Jonas Žnidaršič. Parodijo Artača in Bračiča je namreč zapel kar skupaj z njima!

Prisluhnite, kako so si v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom pretekli vikend privoščili predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja! So tokrat s parodijo zadeli v polno?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Tilen kot vedno : CAAAAAAAAAAR!!!
0
Suzi Strmsek
Pred 4 tedni
super ste...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet