SMEH: Tilen Artač zapel kot Werner: Tako si je privoščil Adrio Airways!

V sinočnji satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom tudi tokrat smeha ni manjkalo.

Voditelj Jonas Žnidaršič je znova vlekel ase iz rokavov, za eno najboljših imitacij pa je ob koncu oddaje poskrbel Tilen Artač, ko se je prelevil v vsem znanega pevca zabavne glasbe Wernerja!

Ker se je Adria Airways znašla v velikih težavah, si je Tilen Artač tokrat izposodil prav to vročo temo. Kot Werner - polno ime pevca: Werner Brozović - je zapel priredbo njegove uspešnice "Ne gane me", končni rezultat pa je bila prav epska parodija.

Svoje umetniško ime je Tilen Artač iz Werner spremenil v Airner, naslov pesmi pa je ostal isti - "Ne gane me".


#kajdogaja, Youtube
V priredbi ni manjkalo niti humorja na račun Wernerja. "Sicer pa se ne tiče me, jaz delam za železnice," si je z delom besedila Tilen Artač privoščil hrvaško-slovenskega pevca, o katerem so mediji razkrili, kakšne vsote je prejemal za promocijo Slovenskih železnic.

Prisluhnite zadnji priredbi Tilna Artača, ko je v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom kot Werner oz. Airner zapel parodijo o letalski družbi Adria Airways. Delimo parodijo naprej med prijatelje, da se nasmejijo še oni!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Artač je itak ta glavni. Nič pa ne zaostaja zgovoren pogled Jonasa v kadru. Če ne bi bilo njega bi publika v Milijonarju Slavka kovala v nebo...
-2
Mare Vukina
Pred 1 mesecem
Že rahlo slaboumno in neokusno. Karkoli poslušaš ali gledaš povsod je že zraven Artač s podobnimi ali čisto enakimi štosi. Kar je too much je too much !
1
Darija Aberšek
Pred 1 mesecem
Adijooo hahaha :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15