SMEH: Tim Kores zapel z Anabel: To je parodija za vse, ki nam zjutraj manjka kava!

Mnogi izmed nas se zjutraj le stežka prebudimo. Prav zato posežemo po jutranji kavi, ki nas prebudi in da zagon za začetek novega dne.

Jutranjo kavo potrebuje tudi radijski voditelj Tim Kores, ki je skupaj s slovensko pevko te dni pripravil simpatično parodijo!

Tim Kores je tokrat za Hitradio Center posnel novo priredbo, pri kateri je moči združil s slovensko pevko Anabel. Izposodila sta si svetovno uspešnico "Bad Guy", ki jo v originalu izvaja pevka Billie Eilish, novonastali pesmi pa dala ime "Kavo skuhaj".


Hitradio Center, Youtube
Pevka Anabel je odigrala vlogo natakarice, Tim Kores pa vlogo tečne stranke, ki nujno potrebuje jutranjo kavo!

Ob posnetku so avtorji sarkastično pripisali, da vse natakarice "ljubijo" tečne tipe, ki so brez prve jutranje kave sitni na kvadrat. Zagotovo pa ob pomanjkanju jutranje kave niso tečni le moški, temveč tudi mnoge ženske. Prisluhnite sveži parodiji "Kavo skuhaj", pod katero se je te dni podpisal Tim Kores skupaj s pevko Anabel!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Čudovit nastop Bocellijevega sina: Zapel je skupaj z Nuško Drašček!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!