SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...

Nedolgo nazaj smo na našem portalu poročali o dedku iz Slovenije, ki je z državljani na svojem Facebook profilu delil enostaven postopek, kako preveriti, če so drva res suha. Njegovo metodo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:

Poglejte: VIDEO: Dedek s posnetkom obkrožil Slovenijo! Tako preverimo, če so drva suha...

Dva tedna nazaj je namreč mnoge Slovence šokirala novica o tem, da kurjenje neustreznih drv prinaša visoke kazni.

Zakonodaja namreč določa, da lahko kurimo le les, ki vsebuje manj kot 20 odstotkov vode. Kurjenje vlažnega lesa namreč povzroča občutno večje onesnaženje zraka s škodljivimi snovmi ter delci PM10.

V kolikor se pravil ne bomo držali, nas lahko doleti kazen do 4.100 evrov, za pravne osebe pa najvišja kazen znaša kar 40.000 evrov.

Nasvet dedka je občitno dosegel tudi moškega v video posnetku, ki se je na lastno pest odločil, da bo njegovo metodo preveril. Eno stran drva je namazal z milom, nato pa na drugi strani v drvo pihnil. Na premazani strani so se ustvarili mehurčki, kar je pomenilo, da so drva dovolj suha.

Ko boste videli reakcijo Slovenca ob spoznanju, da metoda dedka resnično deluje, se boste prizoru tudi sami pošteno nasmejali...

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Totemu je Bog s fračo zobe nastrelil v usta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami