SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...

Nedolgo nazaj smo na našem portalu poročali o dedku iz Slovenije, ki je z državljani na svojem Facebook profilu delil enostaven postopek, kako preveriti, če so drva res suha. Njegovo metodo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:

Poglejte: VIDEO: Dedek s posnetkom obkrožil Slovenijo! Tako preverimo, če so drva suha...

Dva tedna nazaj je namreč mnoge Slovence šokirala novica o tem, da kurjenje neustreznih drv prinaša visoke kazni.

Zakonodaja namreč določa, da lahko kurimo le les, ki vsebuje manj kot 20 odstotkov vode. Kurjenje vlažnega lesa namreč povzroča občutno večje onesnaženje zraka s škodljivimi snovmi ter delci PM10.

V kolikor se pravil ne bomo držali, nas lahko doleti kazen do 4.100 evrov, za pravne osebe pa najvišja kazen znaša kar 40.000 evrov.

Nasvet dedka je občitno dosegel tudi moškega v video posnetku, ki se je na lastno pest odločil, da bo njegovo metodo preveril. Eno stran drva je namazal z milom, nato pa na drugi strani v drvo pihnil. Na premazani strani so se ustvarili mehurčki, kar je pomenilo, da so drva dovolj suha.

Ko boste videli reakcijo Slovenca ob spoznanju, da metoda dedka resnično deluje, se boste prizoru tudi sami pošteno nasmejali...

0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Totemu je Bog s fračo zobe nastrelil v usta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?