SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...

Nedolgo nazaj smo na našem portalu poročali o dedku iz Slovenije, ki je z državljani na svojem Facebook profilu delil enostaven postopek, kako preveriti, če so drva res suha. Njegovo metodo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:

Poglejte: VIDEO: Dedek s posnetkom obkrožil Slovenijo! Tako preverimo, če so drva suha...

Dva tedna nazaj je namreč mnoge Slovence šokirala novica o tem, da kurjenje neustreznih drv prinaša visoke kazni.

Zakonodaja namreč določa, da lahko kurimo le les, ki vsebuje manj kot 20 odstotkov vode. Kurjenje vlažnega lesa namreč povzroča občutno večje onesnaženje zraka s škodljivimi snovmi ter delci PM10.

V kolikor se pravil ne bomo držali, nas lahko doleti kazen do 4.100 evrov, za pravne osebe pa najvišja kazen znaša kar 40.000 evrov.

Nasvet dedka je občitno dosegel tudi moškega v video posnetku, ki se je na lastno pest odločil, da bo njegovo metodo preveril. Eno stran drva je namazal z milom, nato pa na drugi strani v drvo pihnil. Na premazani strani so se ustvarili mehurčki, kar je pomenilo, da so drva dovolj suha.

Ko boste videli reakcijo Slovenca ob spoznanju, da metoda dedka resnično deluje, se boste prizoru tudi sami pošteno nasmejali...

0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Totemu je Bog s fračo zobe nastrelil v usta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice