SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...

Nedolgo nazaj smo na našem portalu poročali o dedku iz Slovenije, ki je z državljani na svojem Facebook profilu delil enostaven postopek, kako preveriti, če so drva res suha. Njegovo metodo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:

Poglejte: VIDEO: Dedek s posnetkom obkrožil Slovenijo! Tako preverimo, če so drva suha...

Dva tedna nazaj je namreč mnoge Slovence šokirala novica o tem, da kurjenje neustreznih drv prinaša visoke kazni.

Zakonodaja namreč določa, da lahko kurimo le les, ki vsebuje manj kot 20 odstotkov vode. Kurjenje vlažnega lesa namreč povzroča občutno večje onesnaženje zraka s škodljivimi snovmi ter delci PM10.

V kolikor se pravil ne bomo držali, nas lahko doleti kazen do 4.100 evrov, za pravne osebe pa najvišja kazen znaša kar 40.000 evrov.

Nasvet dedka je občitno dosegel tudi moškega v video posnetku, ki se je na lastno pest odločil, da bo njegovo metodo preveril. Eno stran drva je namazal z milom, nato pa na drugi strani v drvo pihnil. Na premazani strani so se ustvarili mehurčki, kar je pomenilo, da so drva dovolj suha.

Ko boste videli reakcijo Slovenca ob spoznanju, da metoda dedka resnično deluje, se boste prizoru tudi sami pošteno nasmejali...

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Totemu je Bog s fračo zobe nastrelil v usta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo