SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešce

Pešci imajo v prometu vedno prednost, a le malo voznikov to pravilo upošteva.

Mnogi se namreč pred prehodi za pešce sploh ne zaustavijo, četudi na drugi strani stojijo pešci, ki si želijo prečkati cesto.

Ker imajo takšne težave tudi v Kanadi, so v mestu Quebec pripravili prav posebno akcijo, pri kateri so si privoščili tamkajšnje voznike. Prehod za pešce so spremenili tako, da so se črte na vozišču dvignile, s tem pa voznikom preprečile nadaljevanje poti.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavilo podjetje SAAQ, je v pičlem mesecu dni nabral že več kot 4,5 milijona ogledov, mnogim voznikom širom sveta pa dal pošteno misliti.

Bi morali biti vsi prehodi za pešce narejeni tako, kot so jih Kanadčani pripravili v video posnetku? Poglejte si, kakšni so bili odzivi voznikov, ko so se pred njimi dvignile črte na prehodu za pešce!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!