SMEH: Veterinar z oponašanjem muce obkrožil svet! Zaslužil bi si Oskarja...

Splet je v teh dneh znova obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel veterinar.

Ta je pred kamero zaigral vlogo mucke, s svojim igranjem pa pri gledalcih video posnetka poskrbel za dozo smeha. Mnogi so prepričani, da si za takšno vlogo zasluži Oskarja!

Kdor dela v veterini, se zagotovo zaveda, kako težka in naporna so lahko prva srečanja z muckami. Prav zato je skupina veterinarjev na spletu objavila postopek, kako ravnati v primeru, če imate opravka s "podivjano" mačko.

Vlogo mucke je zaigral eden izmed veterinarjev, s svojo zavzetostjo pa poskrbel za smeh širom sveta. Na spletu so mnogi komentatorji zapisali, da bi si za takšno vlogo zaslužil Oskarja.

Poglejte si, kako je veterinar s svojo potezo poskrbel za smeh med mnogimi lastniki muck. Bi za takšno vlogo res lahko prejel Oskarja?
1
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Ko so mojega mačka imeli na mizi mu je veterinarka porinila toplomer v rit. Nagonsko sem stisnil mojo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!