SMEH: Veterinar z oponašanjem muce obkrožil svet! Zaslužil bi si Oskarja...

Splet je v teh dneh znova obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel veterinar.

Ta je pred kamero zaigral vlogo mucke, s svojim igranjem pa pri gledalcih video posnetka poskrbel za dozo smeha. Mnogi so prepričani, da si za takšno vlogo zasluži Oskarja!

Kdor dela v veterini, se zagotovo zaveda, kako težka in naporna so lahko prva srečanja z muckami. Prav zato je skupina veterinarjev na spletu objavila postopek, kako ravnati v primeru, če imate opravka s "podivjano" mačko.

Vlogo mucke je zaigral eden izmed veterinarjev, s svojo zavzetostjo pa poskrbel za smeh širom sveta. Na spletu so mnogi komentatorji zapisali, da bi si za takšno vlogo zaslužil Oskarja.

Poglejte si, kako je veterinar s svojo potezo poskrbel za smeh med mnogimi lastniki muck. Bi za takšno vlogo res lahko prejel Oskarja?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ko so mojega mačka imeli na mizi mu je veterinarka porinila toplomer v rit. Nagonsko sem stisnil mojo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15