SMEH: Vid Valič izgubil živce: Takšno prenočišče je dobil za turistični bon!

Slovenski stand-up komik, igralec in TV voditelj Vid Valič je danes na spletu objavil nov zaigran skeč, ki je nasmejal številne Slovence.

Z dozo humorja je predstavil koriščenje turističnih vavčerjev v Sloveniji, video posnetek pa je že prava uspešnica na spletu.

V igranem skeču je tokrat Vid Valič pripravil video posnetek o aktualni temi - koriščenju turističnih bonov v Sloveniji. A če je ob začetku sledilo veselje, je ob obisku izbrane nastanitve kmalu naletel na realno sliko.

V video posnetku so poleg Vida Valiča igrali še Juš Milčinski in Dino Kapetanovič, za režijo sta poskrbela Vid Valič in Vid Sodnik.

Poglejte si simpatičen skeč o aktualnem koriščenju turističnih bonov, ki ga je danes na spletu objavil Vid Valič. Brez dvoma prizori, ob katerih smeha ne manjka. Vsi pa vemo, da je v vsaki šali tudi nekaj resnice.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Dobra karikatura najbrž realnega stanja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!