SMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kamero

Anja Ramšak, voditeljica Radia 1, je čez poletje dobila poletni termin in tako poslušalce zabava na poti domov. Običajno se ji ne dogaja nič posebnega, včeraj pa je prejela prav poseben obisk.

Obiskal jo je Brane iz Ljubljane, ki je nastopil v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače!

Voditeljica Anja ga naravnost obožuje - tako kot mnogi gledalci, ga je tudi sama vzljubila predvsem zaradi njegove preprostosti, pa tudi zato, ker je vedno ponavljal besedno zvezo "a veš".

Svoj znameniti "a veš" je Branko Cvek večkrat ponovil tudi v studiu, voditeljico pa večkrat nasmejal tudi z ostalimi izjavami.

Prisluhnite, kaj sta se te dni pogovarjala Anja Ramšak in Branko Cvek, ki ga mnogi poznamo pod vzdevkom Brane iz Ljubljane!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Anja je po moje silno mlečna bejba...
1
Roman M
Pred 4 tedni
Bla bla bla, sem pričakoval d bo res kaj POVEDAL, a od tega nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju