SMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...

V današnjih dneh ni ravno v navadi, da starši počakajo do rojstva svojega otroka, da bi takrat izvedeli njihov spol. Zaradi neučakanosti ali zgolj lažjih priprav mnogi starši za spol otroka izvejo že med samo nosečnostjo.

Vse do poroda sta čakala tudi oče in mamica v video posnetku, ki je zahvaljujoč očetovi reakciji takoj obkrožil svet.

Vsak starš se bo strinjal s trditvijo, da ni pomemben spol otroka, temveč le njegovo zdravje. Ne glede na to, ali bo fantek ali punčka! A ko boste videli reakcijo očeta v video posnetku pred vami, boste tudi vi jokali od smeha...Medicinska sestra je namreč takoj ob rojstvu otroka dejala: "Čestitam, fantek je!"

V prav tistem trenutku pa se je možu od veselja začelo mešati. Bil je namreč tako vesel, da ga je zdravnik moral celo prositi, naj sede, ker s svojim pretiranim veseljem straši vse ostale v sobi.

In kakšen je bil razlog za takšno veselje? Moški v video posnetku ima z ženo že pet otrok, prav vse pa so deklice. In ko je tokrat končno dočakal fantka, se mu je od veselja in navdušenja pričakovano odpeljalo...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca