Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!

Splet te dni obkroža čudovit prizor, ki ga je v objektiv ujela nadzorna kamera. 88-letna babica Opal Zucca je v mesecu januarju doživela padec pred očmi smetarja, ob katerem se je na srečo le lažje poškodovala.

Kar zdaj vsak teden počne smetar ob njenem domu, je mnoge gledalce ganilo do solz!

Smetar, ki opravlja delo v njenem okolišu, ji vsakič smeti odpelje in pripelje pred hišo, z babico pa vedno opravi kratek pogovor. Tako je bilo tudi tokrat, ko je njegovo čudovito gesto posnela nadzorna kamera!

Ko so video posnetek pregledale hčerke 88-letne babice Opal, so bile takoj odločne, da si dejanje smetarja mora ogledati ves svet. Prav zato so video posnetek naložile na splet.

Vsak teden že zadnjih 10 mesecev smetar v video posnetku babici pomaga smetnjak pripeljati pred hišo, s svojo potezo pa je navdušil mnoge na spletu. Poglejte si čudovito dejanje smetarja, ki danes obkroža svet!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!