Smučar navdušil s posnetkom: Takšne vragolije je počel v zasneženi vasici!

Valentin Delluc je 28-letni športnik iz Francije, ki neizmerno uživa v smučanju ter padalstvu.

Prav zato je oba športa združil v enega, te dni pa z norim video posnetkom navdušil mnoge ljubitelje adrenalina.

S smučanjem prostega sloga se je začel ukvarjati že pri rosnih 13 letih, danes pa ga ob njegovih izjemnih dosežkih sponzorira Red Bull. Pred dnevi je na spletu pristal video posnetek, pri katerem se je Valentin znova izkazal s svojimi vragolijami.

V zasneženi francoski vasici Avoriaz je uprizoril izjemne podvige na smučeh, pri tem pa je uporabil še padalo. Nastal je dih jemajoči video posnetek, ki je na YouTube omrežju že prava uspešnica.

Poglejte si video posnetek iz francoske vasice Avoriaz, pri katerem je svoj izjemen talent pokazal francoski smučar Valentin Delluc. Bo z video posnetkom navdušil tudi tebe?
1
graf
Pred 1 mesecem
važič ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje