Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!

Včasih se znajdemo v takšni situaciji, da moramo nekomu pomagati, ko to najmanj pričakujemo. Prav to je doživel moški po imenu Dave, ko se je ustavil ob zelenem pašniku, da bi ob večji luži posnel krave, ko so se ohlajale ob vročem dnevu.

Vse se mu je zdelo v najlepšem redu, dokler se mu ena od krav ni približala. Hitro je pritegnila njegovo pozornost, a je Dave mislil, da je krava le radovedna. Kmalu zatem pa je spoznal, da ga krava prosi za pomoč.

Od krav je bil ločen z električno ograjo, tako da v njihov osebni prostor ni vstopal. Krava po imenu Flo pa je vztrajala, mukala je ob vsaki priložnosti, ki se ji je ponudila. Dave ni vedel, kaj se dogaja, potem pa je ugotovil, da nekaj ni v redu. Flo ga je vodila do ograje, tam pa je Dave opazil prizor, ob katerem mu je bilo vse jasno.

Na tleh je za električno ograjo ležalo tele, ki je komaj prikukalo na svet. Ob skotitvi je očitno mladiček zdrsnil za ograjo, zato je kravica Flo potrebovala pomoč. Več ur je bil mladiček na soncu, mati krava pa mu mleka tako ni mogla dati.

Poglejte si, kako je Dave rešil mladička, vse skupaj pa posnel na kamero. Bravo za tako dejanje!
0
Borka Vukovic
Pred 18 tedni
Čudovito
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Lepo je videti tak dogodek, ko ljubko tele reši človek. Vseeno pa me stisne, če se spomnim zadnje postaje tega telička, ki časovno sploh ni tako oddaljena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena