Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!

Včasih se znajdemo v takšni situaciji, da moramo nekomu pomagati, ko to najmanj pričakujemo. Prav to je doživel moški po imenu Dave, ko se je ustavil ob zelenem pašniku, da bi ob večji luži posnel krave, ko so se ohlajale ob vročem dnevu.

Vse se mu je zdelo v najlepšem redu, dokler se mu ena od krav ni približala. Hitro je pritegnila njegovo pozornost, a je Dave mislil, da je krava le radovedna. Kmalu zatem pa je spoznal, da ga krava prosi za pomoč.

Od krav je bil ločen z električno ograjo, tako da v njihov osebni prostor ni vstopal. Krava po imenu Flo pa je vztrajala, mukala je ob vsaki priložnosti, ki se ji je ponudila. Dave ni vedel, kaj se dogaja, potem pa je ugotovil, da nekaj ni v redu. Flo ga je vodila do ograje, tam pa je Dave opazil prizor, ob katerem mu je bilo vse jasno.

Na tleh je za električno ograjo ležalo tele, ki je komaj prikukalo na svet. Ob skotitvi je očitno mladiček zdrsnil za ograjo, zato je kravica Flo potrebovala pomoč. Več ur je bil mladiček na soncu, mati krava pa mu mleka tako ni mogla dati.

Poglejte si, kako je Dave rešil mladička, vse skupaj pa posnel na kamero. Bravo za tako dejanje!
0
Borka Vukovic
Pred 1 tednom
Čudovito
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Lepo je videti tak dogodek, ko ljubko tele reši človek. Vseeno pa me stisne, če se spomnim zadnje postaje tega telička, ki časovno sploh ni tako oddaljena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!