Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!

Včasih se znajdemo v takšni situaciji, da moramo nekomu pomagati, ko to najmanj pričakujemo. Prav to je doživel moški po imenu Dave, ko se je ustavil ob zelenem pašniku, da bi ob večji luži posnel krave, ko so se ohlajale ob vročem dnevu.

Vse se mu je zdelo v najlepšem redu, dokler se mu ena od krav ni približala. Hitro je pritegnila njegovo pozornost, a je Dave mislil, da je krava le radovedna. Kmalu zatem pa je spoznal, da ga krava prosi za pomoč.

Od krav je bil ločen z električno ograjo, tako da v njihov osebni prostor ni vstopal. Krava po imenu Flo pa je vztrajala, mukala je ob vsaki priložnosti, ki se ji je ponudila. Dave ni vedel, kaj se dogaja, potem pa je ugotovil, da nekaj ni v redu. Flo ga je vodila do ograje, tam pa je Dave opazil prizor, ob katerem mu je bilo vse jasno.

Na tleh je za električno ograjo ležalo tele, ki je komaj prikukalo na svet. Ob skotitvi je očitno mladiček zdrsnil za ograjo, zato je kravica Flo potrebovala pomoč. Več ur je bil mladiček na soncu, mati krava pa mu mleka tako ni mogla dati.

Poglejte si, kako je Dave rešil mladička, vse skupaj pa posnel na kamero. Bravo za tako dejanje!
0
Borka Vukovic
Pred 2 meseci
Čudovito
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lepo je videti tak dogodek, ko ljubko tele reši človek. Vseeno pa me stisne, če se spomnim zadnje postaje tega telička, ki časovno sploh ni tako oddaljena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo