Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!

Včasih se znajdemo v takšni situaciji, da moramo nekomu pomagati, ko to najmanj pričakujemo. Prav to je doživel moški po imenu Dave, ko se je ustavil ob zelenem pašniku, da bi ob večji luži posnel krave, ko so se ohlajale ob vročem dnevu.

Vse se mu je zdelo v najlepšem redu, dokler se mu ena od krav ni približala. Hitro je pritegnila njegovo pozornost, a je Dave mislil, da je krava le radovedna. Kmalu zatem pa je spoznal, da ga krava prosi za pomoč.

Od krav je bil ločen z električno ograjo, tako da v njihov osebni prostor ni vstopal. Krava po imenu Flo pa je vztrajala, mukala je ob vsaki priložnosti, ki se ji je ponudila. Dave ni vedel, kaj se dogaja, potem pa je ugotovil, da nekaj ni v redu. Flo ga je vodila do ograje, tam pa je Dave opazil prizor, ob katerem mu je bilo vse jasno.

Na tleh je za električno ograjo ležalo tele, ki je komaj prikukalo na svet. Ob skotitvi je očitno mladiček zdrsnil za ograjo, zato je kravica Flo potrebovala pomoč. Več ur je bil mladiček na soncu, mati krava pa mu mleka tako ni mogla dati.

Poglejte si, kako je Dave rešil mladička, vse skupaj pa posnel na kamero. Bravo za tako dejanje!
0
Borka Vukovic
Pred 9 tedni
Čudovito
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Lepo je videti tak dogodek, ko ljubko tele reši človek. Vseeno pa me stisne, če se spomnim zadnje postaje tega telička, ki časovno sploh ni tako oddaljena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...