Snemal je pristanek letala v megli: Posnetek je uspešnica na spletu!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek iz Poljske, ki ga je na omrežju YouTube delil uporabnik z imenom Burze Podkarpacia.

Ta je posnel pristajanje tovornega letala v megli, prizori pa so hitro zaokrožili po spletu in navdušili mnoge uporabnike.

Letališče Rzeszów – Jasionka je mednarodno letališče na jugovzhodu Poljske, v vasici Jasionka, 10 km od središča mesta Rzeszów. Je osmo najbolj prometno letališče na Poljskem in trenutno najmanjše evropsko letališče, ki ima neposredne redne čezatlantske povezave, s sezonskim prevozom LOT Polish Airlines do Newarka.

Iz omenjenega letališča prihaja video posnetek, ki je že prava uspešnica na spletu - avtor je posnel pristanek letala Antonov An-225 v meglenem vremenu, prizor pa bo brez dvoma navdušil tudi vas.

Poglejte si, kako izgleda pristanek tovornega letala v meglenem vremenu. Ste že kdaj spremljali takšna pristajanja letal?
0
Veso Majkl
Pred 18 tedni
Na posnetku ni potniško letalo, pač pa transportno Antonov An-225.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!