Sodniki na talentu ostali v šoku: Deček in deklica do zlatega gumba!

Na češkoslovaškem šovu talentov sta se v teh dneh predstavila 8-letna deklica po imenu Katya skupaj s svojim prijateljem, 11-letnim dečkom Nikito.

Z izjemnim talentom sta navdušila vse prisotne v dvorani, z nastopom pa hitro požela svetovno slavo!

Katya in Nikita sta v češkoslovaškem šovu talentov zablestela na avdicijah, ko sta predstavila svoj talent ob plesu na vrvi. Celotno točko sta začinila še s čudovito zgodbo v ozadju, nastop pa je na spletu že prava uspešnica. Prav njima je žirantka Marta Jandová pritisnila tudi zlati gumb!


Televízia JOJ, Youtube
V samo nekaj dneh je video posnetek njunega nastopa samo na uradnem Youtube kanalu češkoslovaškega talenta presegel 1,2 milijona ogledov.

Ko boste videli, s kakšnim talentom sta v teh dneh mnoge širom sveta navdušila Katya in Nikita, boste njuni točki zaploskali tudi sami. Bravo malčkoma za takšen talent!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15