Sodniki so dvomili v izbiro pesmi deklice. Ko začne peti, ostanejo odprtih ust!

Ko se je 9 let stara Amira Willighagen iz mesta Nijmegen na Nizozemskem pojavila v tamkajšnji različici šova talentov, so vsi sodniki mislili, da bo to še en nastop, ki bo številne gledalce očaral zgolj zaradi simpatične podobe male deklice. In kako zelo so se motili!

Poleg prisrčnega videza je mala Amira dokazala, da si napredovanje v šovu zasluži tudi zaradi svojega izjemnega pevskega talenta. Sodnikom je na začetku povedala, da bo pela operno pesem, ob tem podatku pa so se mnogi spraševali, če je česa takega glede na njeno rosno starost sploh sposobna.

Takoj, ko je odprla usta in začela peti, so sodniki ostali brez besed, njen nastop pa so na koncu vsi pospremili z bučnim aplavzom. To pa je nastop, ki mu velja prisluhniti! Bo deklica navdušila tudi Slovence?
0
Irena Tabernik
Pred 14 tedni
Ta deklica je pa čudež narave !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala