Sodniki so dvomili v izbiro pesmi deklice. Ko začne peti, ostanejo odprtih ust!

Ko se je 9 let stara Amira Willighagen iz mesta Nijmegen na Nizozemskem pojavila v tamkajšnji različici šova talentov, so vsi sodniki mislili, da bo to še en nastop, ki bo številne gledalce očaral zgolj zaradi simpatične podobe male deklice. In kako zelo so se motili!

Poleg prisrčnega videza je mala Amira dokazala, da si napredovanje v šovu zasluži tudi zaradi svojega izjemnega pevskega talenta. Sodnikom je na začetku povedala, da bo pela operno pesem, ob tem podatku pa so se mnogi spraševali, če je česa takega glede na njeno rosno starost sploh sposobna.

Takoj, ko je odprla usta in začela peti, so sodniki ostali brez besed, njen nastop pa so na koncu vsi pospremili z bučnim aplavzom. To pa je nastop, ki mu velja prisluhniti! Bo deklica navdušila tudi Slovence?
0
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Ta deklica je pa čudež narave !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!