ŠOK: Ne boste verjeli, kaj je na dolenjski avtocesti počel ta voznik!

Človeška objestnost očitno ne pozna meja. Medtem, ko se na veliko opozarja, ad se v primeru zastojev na avtocestah čimprej vzpostavi reševalni pas, pa se nekateri vozniki na ta obvestila preprosto požvižgajo. Ne le, da jih ne upoštevajo - s svojo aroganco večkrat prestopijo vse meje sprejemljivega.

En izmed takih voznikov je tudi voznik vozila v posnetku, ki se je ob hitenju reševalnih vozil na kraj nesreče ob vzpostavljenem reševalnem pasu preprosto vrinil med dve reševalni vozili. S svojo vožnjo je nadaljeval vse do kraja nesreče, tam pa ostal za reševalnim vozilom.

Kakšno kazen bi si zaslužil ta brezbrižni voznik, ki se očitno za življenja drugih ne zmeni?
0
Bojan Turdus
Pred 2 tedni
Pajade, mogoče ga je tiščalo scat.... kdo ve. Ampak to ni in ne more biti izgovor. Za take primere lahko zaprosi za policijsko spremstvo.
0
Aleš Dolinar
Pred 3 tedni
Nikoli ne veste za vzrok, zakaj je vozik tako kršil predpise. Kaj recimo, če je vozil svojo ženo na porod? Kaj, če je nujno moral do zdravil zase? Zato je pavšalno pljuvanje zelo primitivno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!