ŠOK: Ne boste verjeli, kaj je na dolenjski avtocesti počel ta voznik!

Človeška objestnost očitno ne pozna meja. Medtem, ko se na veliko opozarja, ad se v primeru zastojev na avtocestah čimprej vzpostavi reševalni pas, pa se nekateri vozniki na ta obvestila preprosto požvižgajo. Ne le, da jih ne upoštevajo - s svojo aroganco večkrat prestopijo vse meje sprejemljivega.

En izmed takih voznikov je tudi voznik vozila v posnetku, ki se je ob hitenju reševalnih vozil na kraj nesreče ob vzpostavljenem reševalnem pasu preprosto vrinil med dve reševalni vozili. S svojo vožnjo je nadaljeval vse do kraja nesreče, tam pa ostal za reševalnim vozilom.

Kakšno kazen bi si zaslužil ta brezbrižni voznik, ki se očitno za življenja drugih ne zmeni?
0
Bojan Turdus
Pred 28 tedni
Pajade, mogoče ga je tiščalo scat.... kdo ve. Ampak to ni in ne more biti izgovor. Za take primere lahko zaprosi za policijsko spremstvo.
0
Aleš Dolinar
Pred 28 tedni
Nikoli ne veste za vzrok, zakaj je vozik tako kršil predpise. Kaj recimo, če je vozil svojo ženo na porod? Kaj, če je nujno moral do zdravil zase? Zato je pavšalno pljuvanje zelo primitivno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...