ŠOK: Ne boste verjeli, kaj je na dolenjski avtocesti počel ta voznik!

Človeška objestnost očitno ne pozna meja. Medtem, ko se na veliko opozarja, ad se v primeru zastojev na avtocestah čimprej vzpostavi reševalni pas, pa se nekateri vozniki na ta obvestila preprosto požvižgajo. Ne le, da jih ne upoštevajo - s svojo aroganco večkrat prestopijo vse meje sprejemljivega.

En izmed takih voznikov je tudi voznik vozila v posnetku, ki se je ob hitenju reševalnih vozil na kraj nesreče ob vzpostavljenem reševalnem pasu preprosto vrinil med dve reševalni vozili. S svojo vožnjo je nadaljeval vse do kraja nesreče, tam pa ostal za reševalnim vozilom.

Kakšno kazen bi si zaslužil ta brezbrižni voznik, ki se očitno za življenja drugih ne zmeni?
0
Bojan Turdus
Pred 16 tedni
Pajade, mogoče ga je tiščalo scat.... kdo ve. Ampak to ni in ne more biti izgovor. Za take primere lahko zaprosi za policijsko spremstvo.
0
Aleš Dolinar
Pred 16 tedni
Nikoli ne veste za vzrok, zakaj je vozik tako kršil predpise. Kaj recimo, če je vozil svojo ženo na porod? Kaj, če je nujno moral do zdravil zase? Zato je pavšalno pljuvanje zelo primitivno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala