ŠOK: Slovenci so se včeraj podali v lov za nevihto. Poglejte si, kaj so posneli!

Mnogi prebivalci jugovzhodne in severnovzhodne Slovenije včeraj niso pričakovali takega vremena, kot so mu bili priča. V okolici Črnomlja je padala toča, ki je v premeru merila tudi več kot 10 centimetrov. Ledene krogle so uničile številne avtomobile, razbilo je tudi mnoge strehe in stekla na stavbah.

Materialna škoda je ogromna, posledice neurja pa odstranjujejo tudi danes. Na Facebook strani "Severe Weather Europe" so delili video posnetek, v katerem lahko vidimo neizprosno moč narave med samo nevihto v Črnomlju.


Grozljive posledice je bilo moč videti tudi na parkiranih avtomobilih. Vsi jekleni konjički, ki so bili parkirani pod milim nebom, so v večjem delu povsem uničeni. Prizor iz enega izmed parkirišč v Črnomlju je posnel lokalni prebivalec, video posnetek pa delil na spletu. Poglejte si, kako so jo odnesli avtomobili!


Na lov za nevihto se je v družbi prijateljev podal tudi fotograf, ki se na spletu predstavlja pod imenom Jk Design. Na poti proti nevihti so posneli pravo opustošenje Črnomlja, video posnetek pa je do danes nabral že preko 100.000 ogledov. Oglejte si, kakšnim prizorom so bili po najhujšem letošnjem neurju priča Slovenci!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...