ŠOK: Slovenci so se včeraj podali v lov za nevihto. Poglejte si, kaj so posneli!

Mnogi prebivalci jugovzhodne in severnovzhodne Slovenije včeraj niso pričakovali takega vremena, kot so mu bili priča. V okolici Črnomlja je padala toča, ki je v premeru merila tudi več kot 10 centimetrov. Ledene krogle so uničile številne avtomobile, razbilo je tudi mnoge strehe in stekla na stavbah.

Materialna škoda je ogromna, posledice neurja pa odstranjujejo tudi danes. Na Facebook strani "Severe Weather Europe" so delili video posnetek, v katerem lahko vidimo neizprosno moč narave med samo nevihto v Črnomlju.


Grozljive posledice je bilo moč videti tudi na parkiranih avtomobilih. Vsi jekleni konjički, ki so bili parkirani pod milim nebom, so v večjem delu povsem uničeni. Prizor iz enega izmed parkirišč v Črnomlju je posnel lokalni prebivalec, video posnetek pa delil na spletu. Poglejte si, kako so jo odnesli avtomobili!


Na lov za nevihto se je v družbi prijateljev podal tudi fotograf, ki se na spletu predstavlja pod imenom Jk Design. Na poti proti nevihti so posneli pravo opustošenje Črnomlja, video posnetek pa je do danes nabral že preko 100.000 ogledov. Oglejte si, kakšnim prizorom so bili po najhujšem letošnjem neurju priča Slovenci!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!