Šok za lastnico hiše: Skozi vrata je vdrla zmedena srna!

Na spletu je v preteklih dneh pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo, ki jo je doživela ena izmed prebivalk v ZDA.

Sredi belega dne je namreč skozi vhodna vrata vdrla srna, nato pa povzročila pravi nered v kletnih prostorih.

Prizor, ki ga je ujela nadzorna kamera v hiši, je že prava uspešnica na spletu - a družbenih omrežjih je video posnetek dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi gledalci pa so ob prizoru ostali brez besed.

Spremljamo lahko prizor v hiši, ko je nenadoma skozi vrata vdrla zmedena srna. Kmalu zatem se je zatekla še v kletne prostore, tam pa povzročila pravi nered. Srna se je pri tem poškodovala, lastnica pa je skupaj z možem žival le uspela spraviti nazaj na svobodo.

Poglejte si nenavaden prizor, ki ga je v preteklih dneh doživela lastnica hiše v ZDA. Takšnega srečanja s srno zagotovo ne doživiš vsak dan.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Baba kot baba. V 9. sekundi videa je zaprla vrata in šokirani srni preprečila izhod na prosto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!