Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!

Splet je te dni obkrožil še en simpatičen video posnetek, v katerem je oče doživel pravi šok.

Zaradi strogih ukrepov zaradi pandemije s svojo ženo ni mogel v porodnišnico, zato jo je počakal v avtomobilu.

Žena se je po pregledu vrnila z nasmeškom na obrazu, nato pa možu v avtomobilu pokazala fotografije ultrazvoka. Niti predstavljal si ni, da bo bil priča takšnemu rezultatu.

V rokah je držal tri fotografije ultrazvoka, na vsaki pa je bil en dojenček. Takrat je spoznal, da z ženo ne pričakujeta le enega otroka, temveč kar trojčke.

Njegov odziv je nasmejal mnoge na spletu, ob nepričakovanem naraščaju pa je komaj našel prave besede. Skupaj z ženo imata že enega otroka, družina pa se bo po rojstvu trojčkov znatno povečala.
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ko dobiš enega, je to sreča. Ko dobiš dva, očka naokoli razglaša, da je uporabil "dvocevko". Ko jih dobiš 3 ali več pa so posredi "stalinove orgle" ali pa umetna oploditev...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!
l>