Šok za padalce v zraku: Letalo je začelo padati, skoraj bi jih zadelo!

V preteklih dneh je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko na nebu.

Skupina padalcev je skočila iz letala, ko je pilot slednjega izgubil vzgon in začel padati proti tlom.

Prizor je eden izmed padalcev posnel nad pristaniškim mestom Mossel Bay na južnem rtu Južne Afrike, ki velja za pomembno turistično in kmetijsko mesto. Letalo je visoko na nebu izgubilo vzgon, zaradi česar je hitro izgubljajo višino.

Tik pred tem je skupina padalcev skočila iz letala, nekateri izmed njih pa so doživeli bližnje srečanje z letalom, nad katerim pilot več sekund ni imel nadzora. Na srečo je naposled le uspel pridobiti nadzor in uspešno pristati.

Poglejte si grozljivo iz Južne Afrike, pri kateri lahko spremljamo trenutek, ko je letalo med padanjem skoraj zadelo padalce v zraku.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Po položaju zakrilc sodeč je bilo letalo preobteženo. Vsi so stali na eni strani. Njih teža torej ni bila vektorirana iz sredine letala navzdol, zato so na eni strani aviona zakrilca bila silno spuščena ven, da so zagotavljala potreben vzgon za vodoravni položaj letala. Ko so hipoma vsi skočili pa so zakrilca na tisti strani letalo hipoma dvignila in s tem presenetila pilota, ki je letalo lovil nenavadno dolgo. Očitno ni neki stari maček. Naslednjič bo v trenutku odskoka padalcev zakrilca pravočasno potegnil v krilo. Upam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik Aventadorja mislil, da snemajo njega: Kriv je bil nori voznik za njim!Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!V šovu The Voice zapela znano uspešnico: Njen nastop je odpihnil sodnike!Mačka spoznala mladička zlatega prinašalca: Takšne prizore so posneli lastniki!VIDEO: Mura šokirala Tottenham, zadetek je padel v zadnjih sekundahVIDEO: Vlado Kreslin presenetil oboževalca: Skupaj sta prepevala uspešnice!Spremstvo zdravniške ekipe z organom za presaditev iz Brnika v UKC LjubljanaPosnetek odraščanja najstnika: Oče ga je snemal dolgih 19 let!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Rebeka Dremelj, Nuška Drašček in Sandra Feketija z nastopom navdušile SlovenijoPlaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeTilen Artač nasmejal kot voznik tovornjaka: Takšno stranko je predstavil!Parodija na vse, ki se testirajo: Kličejo jih kar testomani!Moški na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green DayNeusmiljen boj dveh medvedov: Posneli so ju na Finskem!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Slovenska skupina Firbci zapela "Jagode in čokolada", njihov nastop te bo navdušilPlesalka navdušila na hrvaškem talentu: Takšen nastop je pripravila!Mladička žirafe prevzela svet: Poglej si njuno veselje v živalskem vrtu!Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenski košarkarji na kvalifikacijah za SP 2023 premagali HrvateLesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm breg